ponedjeljak, 13. listopada 2008.

Josip

Ovo je Josip K.
Naši Svjetovi su se s razlogom sreli. Razlog je taj što smo jedno drugom potrebni. Josip je među svim mojim staklenim špekulama najkrhkija i najsjajnija, iz mene vuče ono najbolje, čini me jačom i ustrajnijom.
Hvala ti Josipe!

3 komentara:

  1. Dragi "Anonimni" koji si odlučio komentirati formu mojih tekstova i gramatiku - hvala ti! Baš si me razveselio! Nikako se ne ljutim, stvarno ne! Voljela bih da si iz teksta izvukao misao "njega trebaju shvatiti i "slabijeumna" djeca koja čitaju s poteškoćama." tekst je bio jednostavan upravo zato da bi njima bio zanimljiv. No budući su ga svi već pročitali, poslušala sam tvoje sugestije i za intelektualniji narod, ostavila upravo dovoljno teksta da se previše ne umore. Ne, nemam 40 :) (slatko). Ti si prvi koji me postarao :). Da bi nas dvoje imali fotku morala sam leći, što je izazvalo određenu grimasu - ne, ni na tu primjedbu se ne ljutim.
    Svaka sugestija je dobro došla, a budući ne živim u vlastitim kompleksima,s razumijevanjem ću ih prihvatiti. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. 'Intelektualniji narod' je prepoznao tvoje napore i cijeni tvoj izbor života u vlastitim spoznajama, kako dobrim tako i lošim. :)
    Sorry zbog godina, tek kasnije sam vidio u tvom profilu da sam te postarao za desetljeće. Mea culpa. :(
    Nadam se da ćeš i dalje svakodnevno uviđati smisao davanja sebe drugima i donijeti nam još mnogo nadahnutih priča i doživljaja.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Očito je da si naprednija duša, budući paralelno iznosiš i racio i emocije. Privilegirana sam ovom prilikom da komuniciramo :).
    LP

    OdgovoriIzbriši

Komentatori :)